Forret:
Jomfruhummer bisque – Kulmule/kammuslingsouffle – Lette urter
Hertil friskbagt surdejsbrød
Mellem ret:
Rimmet Færøesk Laks – Purløgs emulsion – Syltede rødløg – Frisée salat – Sprød rug
Hertil friskbagt surdejsbrød
Hovedret:
Oksemøbrad – persillerods puré – kantareller – Romanesco kål – Pommes Anna m. Kalveskank og sort trøffel – Estragon-sennepssauce
Dessert:
Let frossen passionsfrugtmousse – Bagt chokolade ganache – Syltede blommer – Brændt hvid chokolade – Sprød havre
Pris pr. couvert: 495 kr.
Bestilles for minimum 2 couverter.
Navn, adresse og tlf. nr. er obligatorisk at oplyse ved bestilling og er bindende ved reservation.
Det er desværre ikke muligt at tage højde for diabetikere, allergigere og særlige behov, som afviger fra ovenstående menu på denne dag.
Afhentes på Karlebo Kro mellem kl. 12.00-15.00 d. 31. december 2022
PS: HUSK at skrive antal ønskede couverter i bemærkningsfeltet