Menu forslag til bryllup

Velkomstdrink:
Økologisk cava, Berberana, Gran Tradition, Brut

 

Forret:
Tapas:

– Hummerbisquet med braiseret havtaskekæbe
 – Varmrøget laks med plukket salat og flager af parmesankiks
–  Skovdue på underlag af foie gras og serveret med kantarelcreme

Mellemret:
Gratineret pighvar på underlag af risotto og fiskefumé med en bordure af tomatcoulis

Hvidvin:
Bergfeld winery, St. Helena, Chardonnay, Californien

Hovedret:
kronhjort med kalv serveret med en puré af persillerod og årstidens garniture. Hertil kartofler stegt med rosmarin og timian samt rødvinsglace

Rødvin:
Salento, Primitivo, Puglia, Italien

Desserttallerken:
Marcel chokoladekage
Crème Brûlée
Årstidens friske bær

Vaniljeis garneret med pistagetwill

Dessertvin:
Muscat, Baron de Farnals, Spanien                                                                    

Kaffe:
Kaffe/the med sødt

Avec:
Et glas cognac, mørk rom eller likør efter ønske                                  

 

Bar efter kaffe:
Fri bar med øl, vand og vin. samt spiritus

Pynt:
Duge, servietter, lys, isvand og stilkblomst i vase i årstidens farver

Natmad:
Oste-/pølsebord med et udvalg af franske oste, italienske og spanske pølser og friskbagt brød

 

Couvertpris:
Kr. 1.298,00

Der vil serveres øl og vand under spisningen til de, som ønsker dette. I bedes være opmærksomme på, at vi beregner os kr. 2.000,- pr. påbegyndt time ud over arrangementets  8 timer + forbrug.