Karlebo Kro
Karlebovej 10
2980 Kokkedal
Telefon: 48 28 04 04 / Mobil: 40 46 06 06
Email: post@karlebokro.dk
Velkomstdrink:
Økologisk cava, Berberana, Gran Tradition, Brut
Forret:
Tapas:
– Hummerbisquet med braiseret havtaskekæbe
– Varmrøget laks med plukket salat og flager af parmesankiks
– Skovdue på underlag af foie gras og serveret med kantarelcreme
Mellemret:
Gratineret pighvar på underlag af risotto og fiskefumé med en bordure af tomatcoulis
Hvidvin:
Bergfeld winery, St. Helena, Chardonnay, Californien
Hovedret:
kronhjort med kalv serveret med en puré af persillerod og årstidens garniture. Hertil kartofler stegt med rosmarin og timian samt rødvinsglace
Rødvin:
Salento, Primitivo, Puglia, Italien
Desserttallerken:
Marcel chokoladekage
Crème Brûlée
Årstidens friske bær
Vaniljeis garneret med pistagetwill
Dessertvin:
Muscat, Baron de Farnals, Spanien
Kaffe:
Kaffe/the med sødt
Avec:
Et glas cognac, mørk rom eller likør efter ønske
Bar efter kaffe:
Fri bar med øl, vand og vin. samt spiritus
Pynt:
Duge, servietter, lys, isvand og stilkblomst i vase i årstidens farver
Natmad:
Oste-/pølsebord med et udvalg af franske oste, italienske og spanske pølser og friskbagt brød
Couvertpris:
Kr. 1.298,00
Der vil serveres øl og vand under spisningen til de, som ønsker dette. I bedes være opmærksomme på, at vi beregner os kr. 2.000,- pr. påbegyndt time ud over arrangementets 8 timer + forbrug.