4-RETTERS NYTÅRSMENU 2022 – TAKE AWAY

Forret:

Jomfruhummer bisque – Kulmule/kammuslingsouffle – Lette urter

Mellem ret:

Saltet pighvar – Purløgs emulsion – Syltede rødløg – Frisée salat – Sprød rug

Hovedret:

Skuldermørbrad teers major – persillerods puré – kantareller – Romanesco kål – Pommes Anna m. Kalveskank og sort trøffel – Estragon-sennepssauce

Hertil friskbagt surdejsbrød

 

Dessert:

Let frossen passionsfrugtmousse – Bagt chokolade ganache – Syltede blommer – Brændt hvid chokolade – Sprød havre

Pris pr. couvert: 475 kr.

Bestilles for minimum 2 couverter.

Navn, adresse og tlf. nr. er obligatorisk at oplyse ved bestilling og er bindende ved reservation.

Det er desværre ikke muligt at tage højde for diabetikere, allergigere og særlige behov, som afviger fra ovenstående menu på denne dag.

 

Afhentes på Karlebo Kro mellem kl. 12.00-15.00 d. 31. december 2021