DANSK FROKOST

Karry/fennikelsild & stegte sild – løg – kapers

Smilende æg & håndpillede rejer – grøn dild mayonnaise – citronsalt

Færøsk røget laks – sellericreme – sprødt rugbrød

Smørsstegt rødspættefilet eller dagens fangst – hjemmegjort remoulade – syltede grøntsager

Stegt hønsesalat – syltede svampe – frisk æble – slagterbacon

Saltet oksetatar – estragoncreme – syltede løg

Velfærdsgris mørbraden – skovsvampe – surt

Kalvespidsbryst – flødepeberrod – kål

Grøn bladsalat – mormordressing – croutons

Æble eller rabarberkompot – vanillecreme – knas (efter sæson)


Tilvalg til Dansk Frokost

Peberrodssild – smilende æg + 20,-

Røget ål – røræg – purløg (dagspris)

Gravad laks – marineret i rødbede – peberrod +35,-

Kroens kalveleverpostej – bøgehatte – slagterbacon +35,-

Røget andebryst – syrnet fløde – friteret kapers +35,-

Perlehøne bryst – rå syltet tyttebær – sauce + 35,-

2 lags chokoladekage – havtorn – nougatbrud +50,-

Danske håndværksoste – sylteting – sprødt – +50,-